Kurser og e-læring

Som et supplement til vores gratis introduktion til DABs services kan vi tilbyde kurser eller e-læring indenfor biblioteksfaglige emner. 

Det kunne være emner som litteratursøgning, specifikke databasekurser, vejledning i forarbejdsøgninger og lignende.

DAB har udarbejdet korte infomerchals som er målrettet centraladministrationens ansatte, og kan vejlede om simple funktioner eller genveje. Få et overblik over DABs infomerchals.

Generelle kurser

I Det Kgl. Biblioteks regi er der ligeledes udarbejdet generelle e-læringstilbud inden for databasesøgning osv. Se f.eks. kurserne 

De ovenstående kurser er alle gratis tilgængeligt via Coursera efter den gratis registrering, men der findes også betalingsbelagte kurser på platformen.

Du kan også finde gratis online læring på learninglib. LearningLib er en fælles digital platform for Fag- Forsknings- og Uddannelsesbiblioteker til udvikling, opbevaring, formidling og deling af e-læringsobjekter.

Tilkøb af special kurser

DAB er en del af Det Kgl. Bibliotek, og kan derfor tilbyde de statsansatte mulighed for at tilkøbe et kursus tilpasset specifikt til jeres behov. Kontakt DAB og beskriv emnet og dit behov. Når vi har modtaget din henvendelse kontakter vi dig pr. e-mail eller telefon for at aftale eventuel pris samt det videre forløb.