Betænkninger online

 
Søg i DAB's samling af betænkninger
Du kan finde alle nummererede betænkninger online, når du søger i biblioteksdatabasen på dab.dk.
 
Skriv "betænkning" kombineret med betænkningens nummer eller noget fra titel. Brug herefter facetterne i venstre side af skærmbilledet. Med disse facetter afgrænses til "elektroniske materialer". Herefter fremkommer link til den online tilgængelige betænkning. Alle nummererede betænkningerne haves i online version. Du behøver ikke være logget ind for at få adgang til online versionen af en given betænkning. 
 
DAB har både de nummererede betænkninger samt de ældre unummerede betænkninger i trykt form. Ønsker du den papirbaserede version i stedet for den elektroniske, så kan du afgrænse facetten "biblioteker" til Det Administrative Bibliotek". Herefter kan du bestille den trykte betænkning. Bestilling af materialer forudsætter dog, at du er oprettet som låner.​
 
DAB's samling er lagt sammen med Det Kgl. Biblioteks store samling. Derfor vil man opleve at få markant flere hits på alle sine søgninger end tidligere. Ved at bruge facetterne i venstre side (f.eks. ved at vælge Det Administrative Bibliotek under facetten "Biblioteker"), så får man frasorteret hits fra andre biblioteker. Men husk at du ALTID kan skrive til dab@kb.dk, hvis du har spørgsmål.
 
Ny betænkning
Det er desuden DAB, du skal kontakte, hvis du har brug for et betænkningsnummer. DAB's korte video om betænkninger eller læs mere i DAB tildeler nye betænkninger nummer.
 
Liste over betænkninger
Ønsker du i stedet en liste over betænkningerne ordnet efter betænkningens nummer, er der gratis adgang til denne del på Foxylex. Vær dog opmærksom på, at listen ikke er fuldt opdateret. De nyeste betænkningerne er medtaget i DAB's base og kan søges frem, også selv om de ikke fremgår af Foxylex's liste.

Find os i Den Sorte Diamant, 4. etage - Søren Kierkegaards Plads 1 - 1221 København K - E-mail: dab@kb.dk - Tlf: 9132 4200 - Bemanding: Man-fre kl. 9.00-15.00 - EAN nr.: 5798 000 795 297