Det nye fælles bibliotekssystem er i drift

Du møder det nye bibliotekssystem så snart du søger via vores søgefelt

Alle DAB’s lånere samt vores samling er blevet overført til et stort fælles bibliotekssystem med Det Kgl. Biblioteks samling og lånere.

På grund af COVID19 nedlukningen er der pt ikke åbnet for alle funktioner (f.eks. bestillingsfunktionen), men vi åbner så snart det er muligt.

Mange materialer kan dog findes online, og for at få adgang til kræver det kun at du aktiverer din konto. Kontoen aktiveres ved at logge ind. 

Første gang du logger ind i det nye fælles biblioteksssystem vil systemet automatisk bede dig godkende brugerreglementet og privatlivs- og persondatapolitik. Så snart du har logget ind første gang, og reglementet er godkendt, får du, som tidligere, ubegrænset adgang til DAB’s store samling af licensbaserede forskningsartikler og ebøger.

Log ind med din email og dit password, eller få tilsendt et nyt password. Du kan også blive oprettet som ny låner ved at skrive til dab@kb.dk.

Baggrunden for skiftet til et fælles bibliotekssystem er DAB's fusion med Det Kgl. Bibliotek. dette er, at det tidligere Statsbiblioteket i Aarhus og det tidligere Det Kongelige Bibliotek i København d. 1. januar 2017 fusionerede til en samlet institution ved navn Det Kgl. Bibliotek.
Det nye system vil blive en erstatning for de nuværende søgesystemer REX og Search.