DIA

Om dette arrangement

Tid
13:00 - 16:00
Pris
Gratis

Kickoff for nyt netværk

DAB inviterer hermed til et fysisk netværksmøde for de af embedsværkets ansatte der har bibliotekslignende funktioner

Netværksmødet vil blandt andet præsentere nyheder og kommende tiltag fra DABs side, men det er også et forum hvor deltagerne videndeler om aktuelle udfordringer og DAB modtager input til hvordan vi bedst muligt bakker op om jeres funktion. I netværket vil der være fokus på videndeling, inspiration og samarbejde. Selv om du måske er den eneste med biblioteksfaglige opgaver ansat netop i din myndighed, så findes der mange med lignende funktioner i andre myndigheder. Fællesnævneren er udelukkende at alle er ansat i centraladministrationen samt har visse biblioteksfaglige opgaver, og tilbuddet her må derfor gerne videresendes til andre relevante personer. 

DAB lægger lokale til og faciliterer mødet. Du tilbydes derfor et professionelle netværk på tværs af ministerier, sektorer og uddannelsesmæssig baggrund.

Du forpligter dig ikke på længere sigt ved at deltage i mødet.  Første møde foregår i DABs lokaler i Diamanten, Søren Kirkegaards Plads 1, og deltagelse er gratis. Der vil være kaffe og kage til arrangementet.

Tilmeld dig senest d. 1. september 2022

Program for Kickoff-møde: 

13.00: Velkomst og dagens program 
13.25: Præsentationsrunde (Hvem er kommet og hvad optager dig) 
14.10: Mål og rammer for BibFag netværket 
14.40: Orientering fra DAB (nyheder og kommende tiltag) 
15.10: Spørgsmål fra netværksdeltagere
15.20: Kaffe og kage
15.40: Opsamling og evaluering 
15.50: Besøg i samlingen og tak for i dag
 

BEMÆRK!: Indsæt aldrig CPR-nummer eller følsomme oplysninger i formularen. Læs mere om behandlingen af persondata i vores privatlivspolitik.