Om dette arrangement

Tid
15:15 - 15:45
Pris
Gratis
Target

Gratis intro til DAB

DAB bidrager til at sikre effektivitet og fortsat høj faglighed i centraladministrationen

DAB (Det Administrative Bibliotek) inviterer alle ansatte i ministerier, styrelser og departementer til virtuel introduktion.

Biblioteket skal være en synlig samarbejdspartner i embedsmandens arbejdsliv.

Derfor afholder vi tirsdag den 2. november 2021 klokken 15.15 et ganske kort oplæg om den service vi yder, og de kompetencer vi stiller tilrådighed. Oplægget tager kun 15 minutter og indeholder en maggi-terning af den biblioteksservice DAB tilbyder. Der er afsat ialt 30 minutter i mødeindkaldelsen, af hensyn til efterfølgende spørgsmål. Pæsentationen er tilpasset nyansatte og kræver ingen forudgående kendskab til DAB.

Biblioteket besvarer hver dag henvendelser fra sagsbehandlere, forskere og jurister ansat i centraladministrationen. Der efterspørges litteratur, afgørelser, nyhedsmedier eller forarbejder, således at de effektivt og med høj faglighed kan udføre deres arbejde. Vi sender materiale direkte til den ansattes arbejdsplads, og har indgået omfattende licensaftaler med relevante udbydere, således at centraladministrationens ansatte kan tilgå store mængder forskning direkte fra deres arbejdsplads. DAB personale har adgang til betalingsbelagt forskning, og indgående kendskab til både litteratursøgning og fremfinding af forarbejder. Derfor har DAB mange tilfredse brugere fra ministerier, styrelser og departementer, og derfor kan introduktionen give jeres nye ansatte en god start. 

Tilmeld dig nedenfor senest den 28. oktober 2021 og modtag en indkaldelse til det virtuelle møde.

BEMÆRK!: Indsæt aldrig CPR-nummer eller følsomme oplysninger i formularen. Læs mere om behandlingen af persondata i vores privatlivspolitik.