Åbningstid og adresse

Biblioteket er åbent for henvendelser pr telefon og mail. Aflevering/afhentning af materialer er ligeledes mulig uden coronarestriktioner.

Bemandet åbningstid

DAB personale sidder klar i samlingen alle hverdage fra 9.00 - 11.00 (Se dog særlige lukkedage). Frem til kl 15.00 kan DAB personalet desuden kontaktes på 9132 4200, og tilkaldes til hjælp i samlingen.

Adgang til DABs samling

Der er adgang til DABs samling på 4. etage i Diamanten i hele Den Sorte Diamants åbningstid, og vores materialer kan frit anvendes af alle på læsesalen. Bemærk dog at kun personer der er oprettet som låner ved Det Administrative Bibliotek kan hjemlåne. Læs eventuelt mere angående adgang til Diamanten

Spørg DAB på mail eller telefon

DAB læser og besvarer mails (dab@kb.dk) samt telefonopkald (9132 4200) mandag-fredag kl. 9.00-15.00. I denne tidsperiode kan du forvente svar på henvendelser inden for en time. Se dog Det Administrative biblioteks lukkedage og dage med kort åbningstid. 

Lån af materialer

Der er adgang til afhentning af bestilt materiale samt aflevering i Diamantens stueetage (se Den Sorte Diamants åbningstid), og er du oprettet som DAB låner kan du selv udlåne og aflevere materialer fra læsesalen på 4. etage. Du kan også bestille materialer ved at sende en mail til dab@kb.dk, så sender vi materialet til din arbejdsplads. 

Besøgsadresse 

Den Sorte Diamant, 4. etage vest
Søren Kierkegaards Plads 1
DK-1221 København K

Postadresse

Det Kgl. Bibliotek Att. Det Administrative Bibliotek
Christians Brygge 8
1219 København K